Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Wolfgang
Leader
Leader

R80.30 MOB and SSL extender

Hello checkmates,

we replaced a R77.30 gateway-cluster with R80.30. Everything is fine, but one problem exist.

If we try to start ssl extender in MobileAccessBlade the window is stuck with initializing. If you don‘t have the new deployment agent installed on the client the install process starts but still after that the initialize state stucks.

Gateway ist installed with R80.30, latest Jumbo and the MABDA hotfix. With R80.20, there is no problem.

Has anyone this running and working ?

Thanks for help

Wolfgang

PS: Following log is shown:

Time: 2019-08-29T07:29:54Z Id: 579ce9fb-fb4d-0000-5d67-7ef200000001 Sequencenum: 62 Category: SSL Network Extender User: XXXXXX

Description: SNX connection failed

Access: Denied

User Groups: ad_group_XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 Reason: Error in disconnecting user

Mobile Access Session UID:ABC9A21B-64F2-5D67-579C-E9FBFB4D0000 Reject ID: 2d6549a6-202730-22d6e5dd Action: Reject Type: Log Blade: Mobile Access Origin: XXXXXXX Product Family: Access Marker: @A@@B@1567029601@C@1439554

 

0 Kudos
4 Replies
_Val_
Admin
Admin

I suggest opening a support request for this issue

0 Kudos
fllangari
Explorer

Hi do you have any solution for this issue.

 

Regards

0 Kudos
Wolfgang
Leader
Leader

@fllangari 

as I remember, the problem was on the client system. Removing the older deployment agents solved the problem.

With R80.40 on the gateways this issue didn‘t occur.

Wolfgang

0 Kudos
fllangari
Explorer

Hi thanks you for your recomendations, I will upgrade the version R80.40.

 

Regards

0 Kudos