Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
RalphLopez
Explorer

SIC issues from R80.40 management to 1570R

Does anyone have access to and success with adding a 1570R to central management?

When I try to add a 1570R to my management server, I am running into a SIC issue. I know that I have to add this particular model as a 1590 when creating it, since there is no 1570R currently.

The error I get is this:

 

Capture.PNG

Trust says established but yet no topology occurs and the error about the DN, which is in a reverse for of what IP scheme I assgned the LAN IP address on the 1570R during initial setup. I have tried factory default of the appliance and if I assign a different IP on the LAN side, the error will reflect the same invalid DN when I try to establish SIC again.

The management server is in a multi-domain system with the following cpinfo:

This is Check Point CPinfo Build 914000202 for GAIA
[IDA]
No hotfixes..

[MGMT]
HOTFIX_R80_40_JUMBO_HF_MAIN Take: 48

[CPFC]
No hotfixes..

[FW1]
HOTFIX_R80_40_JUMBO_HF_MAIN Take: 48

FW1 build number:
This is Check Point Security Management Server R80.40 - Build 019
This is Check Point's software version R80.40 - Build 088

[SecurePlatform]
HOTFIX_R80_40_JUMBO_HF_MAIN Take: 48

[AutoUpdater]
No hotfixes..

[NGXCMP]
No hotfixes..

[SFWCMP]
No hotfixes..

[SFWR75CMP]
No hotfixes..

[SFWR77CMP]
No hotfixes..

[SFWR80CMP]
No hotfixes..

[FLICMP]
No hotfixes..

[R75CMP]
No hotfixes..

[R7520CMP]
No hotfixes..

[R7540CMP]
No hotfixes..

[R76CMP]
No hotfixes..

[R77CMP]
No hotfixes..

[PROVIDER-1]
HOTFIX_R80_40_JUMBO_HF_MAIN Take: 48

[Reporting Module]
HOTFIX_R80_40_JUMBO_HF_MAIN Take: 48

[SmartLog]
HOTFIX_R80_40_JUMBO_HF_MAIN Take: 48

[CPinfo]
No hotfixes..

[VSEC]
HOTFIX_R80_40_JUMBO_HF_MAIN Take: 48

[DIAG]
No hotfixes..

[MGMTAPI]
No hotfixes..

[CPUpdates]
BUNDLE_INFRA_AUTOUPDATE Take: 33
BUNDLE_DEP_INSTALLER_AUTOUPDATE Take: 17
BUNDLE_R80_40_JUMBO_HF_MAIN Take: 48

[CPDepInst]
No hotfixes..

 

0 Kudos
2 Replies

Sounds like a case for TAC

0 Kudos
G_W_Albrecht
Legend
Legend

Could be the MTU issue from sk98474: Verify the routing between Gateway and Management Server and also the return path. Match the MTU size between the network devices and the SMB Appliance. 

0 Kudos