Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
babicmilan
Explorer

Check Point 1550

Hello, I have last firmware "fw1_vx_dep_R80_992001844_20.img" installed on my CP 1550. I noticed that firewall reboots after some period of time. Crash logs in attachment.

0 Kudos
8 Replies
Chris_Atkinson
Employee
Employee

Please try upgrading to Build 1869 from sk170534 and advise if the problem persists.

0 Kudos
Amir_Ayalon
Employee
Employee

thanks

we are looking into it

 

0 Kudos
babicmilan
Explorer

OK, thanks.

I will try to upgrade it to the last Build 1869.

 

In general, I had a lot of problems with this device. In some builds before for example some services stops working (Remote Access VPN, incoming emails). When problem happened, I had to reboot device. After reboot, it works some period of time and problem happened again.

 

0 Kudos
Amir_Ayalon
Employee
Employee

It’s an IMAP inspection issue which is solved in B1869

0 Kudos
babicmilan
Explorer

Hello,

I have two Check Point 1550 devices and Site to Site VPN tunnel between them. After upgrade to Build 1869, Site to Site stop working so I had to downgrade image to "fw1_vx_dep_R80_992001844_20.img"

 

I have Route Based VPN implemented.

 

Best Regards,

Milan Babic

0 Kudos
PhoneBoy
Admin
Admin

I recommend a TAC case here to make sure we identify and solve the issue.

0 Kudos
babicmilan
Explorer

Here is crash logs from another CP 1550.

As a workaround I have disabled IMAP inspection.

 

Best Regards,

Milan Babic

0 Kudos
Amir_Ayalon
Employee
Employee

Hi

the IMAP issue is known and solved on 1869

as for the Site to Site VPN - After upgrade to Build 1869, Site to Site stop working 

please open TAC case

 

thanks

 

0 Kudos