Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
oliver_gao36
Participant

VPN connection will disconnect

Hi All,

i am facing an issue which needs your help.

the symptom: in the vpn client, after creating site information, the first time trying to connect, the VPN will connect successfully, but the connection will only last a few seconds, then showing reconnecting. after that, if i try connecting again, then the vpn will get normally without any disconnections.

vpn client version: E84.30

0 Kudos
5 Replies
PhoneBoy
Admin
Admin

What shows in the firewall logs when this happens?
And what version/JHF is the gateway?

0 Kudos
oliver_gao36
Participant

Hi PB,

gateway is R80.40

from the logs on CP, i can see the client has dialed in, and permitted to login, no other error or drop information

0 Kudos
PhoneBoy
Admin
Admin

A TAC case is probably a good idea here as client debugs will be necessary.

0 Kudos
oliver_gao36
Participant

that's awsome that we just installed the newest hotfix r80.40 take 89 and restart the CP appliance, then VPN gets back to normal

0 Kudos
the_rock
Mentor
Mentor

I think there is an easy fix for this...there is an option somewhere on the gateway properties, I believe" to support enhancement for multiple external interfaces...dont ask me how that works, but I had seen it work many times in situations like this. I cant recall off the top of my head exactly where on gateway object it is, but look somewhere under vpn settings or office mode. Policy push is needed afterwards, of course.

 

Andy

0 Kudos