Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
D_TK
Contributor

Public NAT on management

Jump to solution

Hi everybody.  Current environment is R80.40 and all gateway clusters are connected via a private MPLS network.  Management is addressed privately.

 

A few years back we brought up a new location that was only going to have public access (no MPLS), so i assigned a public NAT to management and everything worked great.  We've since decided to add private MPLS there, so i moved management over to the privately addressed IPs, and again, everything worked fine.  I removed the public NAT from the management object, but yet i continue to see CPD traffic originating from the gateways to the old management NAT. But..I also see CPD traffic from the gateways to the correct private management address.

I can't see any behavior issues - monitor shows correct status, no issues pushing policy... 

Any ideas on why the old public NAT is being used?  Nothing in the policy, management object has no NAT, no NAT rules, and nothing in the master file on the gateways. 

 

Thanks.

D

 

 

0 Kudos
Reply
1 Solution

Accepted Solutions
796570686578
Contributor

Just a guess, but have you tried to reset SIC and establish it again?

View solution in original post

2 Replies
796570686578
Contributor

Just a guess, but have you tried to reset SIC and establish it again?

View solution in original post

D_TK
Contributor

Thanks - resetting sic solved this issue.  Appreciate your help.

0 Kudos
Reply