Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
sukruozdemir
Contributor

Captive Portal Not Working Under ExternalZone

Hello
In the image below, Captive Portal is running in the 9th rule. Captive Portal is not working in 11.3.
I get an error that the client cannot be redirected to the Page and the page was not found. Why doesn't it go under the zone? I want the person to verify with Captive Portal while accessing only the IP addresses I want.

Thanks

0 Kudos
6 Replies
PhoneBoy
Admin
Admin

Rule 9 with Captive Portal is disabled and will never activate.
Enable this rule and push policy.

0 Kudos
sukruozdemir
Contributor

Hehehe 🙂
I know that....
When I enable 11.3 Captive portal not runing, not redirecting.
Disabled 11.3 and now enable 9. Captive portal running.

I have added pic to see rules, dont look up to disabled or enabled 🙂

0 Kudos
PhoneBoy
Admin
Admin

Is Identity Awareness enabled?
Do you have a Captive Portal URL specified that the end user can reach?
Is HTTPS Inspection enabled? (required for any HTTPS URLs, even if the rulebase is just "any any any bypass")

0 Kudos
sukruozdemir
Contributor

Hello
As I said in the first topic, if I activate the 9th rule, the captive portal works properly. When I disable the 9th rule and try to do this with 11.3, the captive portal does not work.
Rules 9 and 11 are layered in line. The only difference is that there are Internal Zone and External Zone at the beginning of the layer of the 11th rule.
Normally I use Browser Based Auth, so I have a URL that users can access.
IA is of course enabled.
It doesn't matter if HTTPS inspection is Enabled or Disabled, the problem exists even when inspection is enabled or disabled.
The problem here is Zones in Layer and Captive Portal does not work in a rule under Zone.

0 Kudos
PhoneBoy
Admin
Admin

Have you opened a TAC case?
That seems like the next step here.

0 Kudos
sukruozdemir
Contributor

Not yet but I will 🙂

0 Kudos