Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Gary_Scott
Contributor

R81.10SP configuration

Looking over the GAIA configuration output from 81.10SP I am seeing something very odd, 

set routedsyslog on
set snapshot-scheduled settings snapshot-name-prefix description ' target ▒; path ▒▒▒ ip username P▒▒" password ***
set snapshot-scheduled activation enabled
set snapshot-scheduled retention-policy max-snapshots-to-keep ▒
set snapshot-scheduled retention-policy min-snapshots-to-keep h&
set snapshot-scheduled retention-policy keep-disk-space-above-in-GB ▒;▒▒▒▒▒▒▒
set ssh server cipher 3des-cbc off

Looking at the show configuration output from a cpinfo I do not see anything for snapshots,

set routedsyslog on
set ssh server cipher 3des-cbc off

 

 

0 Kudos
7 Replies
the_rock
Champion
Champion

I would confirm this with TAC, but personally, I always trust the output from show configuration. By the way, if you log into web UI, do you see anything there configured under backup and snapshot section?

0 Kudos
Gary_Scott
Contributor

Just to enable or disable is the only option with the webUI, enabling or disabling I still see the weird characters. 

0 Kudos
the_rock
Champion
Champion

Would you mind attach a screenshot? I just tested this in my R81.10 lab with latest jumbo and I dont see the issue. I will try it on another R80.40 gateway shortly.

Andy

0 Kudos
Gary_Scott
Contributor

 
 

snapshot-Capture.PNG

0 Kudos
Gary_Scott
Contributor

I have seen this on 5 different systems now all running 81.10 jumbo-30, a MHO, gateway, and 3 managers. It appears to be very inconsistent and I cannot find what triggers this. The /var/log/messages from the MHO are showing this,


Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: CLINFR0412 Inconsistent ValFlag & MultiValue for lvm node registered at- set snapshot-scheduled settings snapshot-name-prefix VALUE description VALUE target lvm
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: CLINFR0412 Inconsistent ValFlag & MultiValue for enabled node registered at- set snapshot-scheduled activation enabled
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: CLINFR0412 Inconsistent ValFlag & MultiValue for disabled node registered at- set snapshot-scheduled activation disabled
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: CLINFR0412 Inconsistent ValFlag & MultiValue for snapshot-scheduled node registered at- show snapshot-scheduled
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: loaded cli_diagnostics tree
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: CLINFR0412 Inconsistent ValFlag & MultiValue for type node registered at- show maestro port VALUE type
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: CLINFR0412 Inconsistent ValFlag & MultiValue for all node registered at- show maestro lsp configuration all
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: CLINFR0412 Inconsistent ValFlag & MultiValue for status node registered at- show maestro lsp status
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx clishd[6555]: Destroying the lists of sensors
Feb 8 12:50:36 2022 xxxx pm[6479]: Restarted /usr/sbin/lldpd[6820], count=1

0 Kudos
Majd_Sharkia
Employee
Employee

Hi, It's a cosmetic issue (you can ignore it), which resolved in R81.20.

Gary_Scott
Contributor

Thank you Majd_Sharkia, I will pass along this info.