Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

"The Account is disabled" error - Endpoint E80.90

Issue appears on Windows 10 PCs (patched and up to date with latest feature releases) where a Domain User can't log in to the PC.  The only user that can log in to the PC is the one that was used to install Endpoint.

All blades active in Endpoint.

User that is "disabled" is registered as a pre-boot user but also can't log in from pre-boot.

Endpoint is connected to server.  Policy is up to date and has been installed.

Why is this error message apparent???

0 Kudos
5 Replies
Highlighted
Admin
Admin

Login where, specifically, pre-boot or regular Doman login?

Any logs that might give a clue?

0 Kudos
Highlighted

Hi Dameon,

So it's login at pre-boot (although the user is authorised, that says the account is locked) and regular domain login (that error says the account is disabled).

At present, endpoint is unauthenticated as the Admin guide's AD integration guidelines don't work with Server 2016 (raised a separate thread on here for that one).

Domain scanner has all of the users and computers in place.  Users are authorised in pre-boot but no login possible.

No logs on the client side which offer any sort of clue as to what might be going on which I find really odd.

0 Kudos
Highlighted

Raised as a SR.

Highlighted
Employee
Employee

Do you have the ticket number so I can check on it?

0 Kudos
Highlighted

What was the resolution to this issue. I'm seeing the same issue with some of my users and I'm on the same Endpoint client. 

Thanks,

0 Kudos