Create Event
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

CheckMates Live Netherland - Sessie 23: Security Automation and Orchestration with Check Point

Published on ‎2024-01-19 02:42 AM by Admin | Updated on ‎2024-02-20 01:46 AM

De 23 editie van onze Check Mates Live Netherlands sessie staat volledig in het teken van Security Automation en Orchestration.

Check Point biedt via application programming interfaces (API's) een raamwerk voor het automatiseren en configureren van Check Point producten. Maar naast het automatiseren en configureren biedt het gebruik van API’s meer mogelijkheden.

In deze sessie ontdekt u hoe het Check Point API-framework integreert met Quantum R81.xx security management producten om de automation en orchestration van dagelijkse taken te ondersteunen, laten we verschillende Check Point API-tools zien om Check Point Security Management-oplossingen te beheren en demonstreren we hoe u verschillende methoden kunt gebruiken om de securitydatabase bij te werken met API-opdrachten of dynamisch objecten uit te lezen vanuit andere systemen waaronder Azure, AWS of een private datacenter omgeving.

Wilt u het dagelijkse beheer van uw Check Point omgeving automatiseren, neem dan zeker deel aan deze 23e Check Mates Live sessie!

Register here

 

Note: this event is intended for our customers and partners in the Netherlands. The discussion will be in Dutch.



Event has ended
You can no longer attend this event.

Start:
Fri, Feb 9, 2024 01:00 AM PST
End:
Fri, Feb 9, 2024 02:00 AM PST
Labels (3)
0 Kudos
0 Comments