Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Alexander_Koch
Contributor

Web API set-user tags not working - Runtime error: Object is read-only.

Jump to solution

Hello,

I try to set tags on users with the following call:

/web_api/set-user

{

"uid": xx-xxx-xxx,

"tags": [ "newtag", "existingtag"]

}

 

I got only

{
code: 'generic_error',
message: 'Runtime error: Object is read-only.'
}

 

Any ideas? What is wrong?

 

Regards,

Alex

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
PhoneBoy
Admin
Admin

That definitely points to a bug.

View solution in original post

6 Replies
PhoneBoy
Admin
Admin

Version/JHF?
Also if you view the relevant user in SmartConsole, does it show as read-only?
If so, then the user may have been modified in a different session that has not been published.

0 Kudos
Alexander_Koch
Contributor

The version ist R80.40 HFA Take 118. API Version 1.6.1

User can be edited in SmartConsole. And no other session active or any not published.

Tried different users, all the same issues.

 

 

 

0 Kudos
Alexander_Koch
Contributor

@Alexander_Koch wrote:

Tried different users, all the same issues


Set comments is working. Adding tags with { "tags": { "add": "test" } } has the same issue.

 

 

0 Kudos
PhoneBoy
Admin
Admin

I tried this myself in R81.10 and it appears to be working as expected.
Recommend a TAC case.

0 Kudos
Alexander_Koch
Contributor

With R80.40 Take 94 it works too.

 

0 Kudos
PhoneBoy
Admin
Admin

That definitely points to a bug.

View solution in original post