Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Jerry
Leader
Leader

HTTP Daemon (Multiportal) on HA Standby device (R80.10 build 421)

hi check-folks  got a little nudge for you ... here is a brief story about it:

1. HA on 2 5600 appliances,

2. standby device from its A/S HA is accessible by IP (SSH,ICMP) from Management subnets all over the allowed places but GAIA Portal (http2 daemon) isn't working at all -simply won't run.

3. I've regenerated self-signed certs and did followed few sk's: 91380, 97648, 84561 etc. even rise SR Smiley Happy

Still no go, httpd won't start on standby device (primary gaia portal works like a charm!)

 

I can ssh to the standby device but one thing isn't accessible - https/http either on 443 or any other port simply HTTP daemon won't start on that device (there were no chances to that cluster since nearly 1y in terms of the PKI/FQDN etc.)

 

any ideas folks? alreago got a SR with TAC  just from yesterday. SR on demand

 

Cheers

 

Jerry

Jerry
6 Replies
G_W_Albrecht
Champion
Champion

I would check licenses first Smiley Happy !

0 Kudos
Jerry
Leader
Leader

seriously? Cluster is licensed and one Standby HTTP2 Daemon won’t work - how this relates to cplic?

Jerry
0 Kudos
Jerry
Leader
Leader

ssl_mutex directory was missing - recreated, made permissions back to original and off we go - problem solved Smiley Happy thanks Ottawa TAC ! Case closed.

Jerry
G_W_Albrecht
Champion
Champion

Yes, the famous issue from sk127792 ! The backside would be the issue from sk96117...

JozkoMrkvicka
Leader
Leader

Reboot  Solved 99% of everything...

Kind regards,
Jozko Mrkvicka
0 Kudos
Jerry
Leader
Leader

Reboot did not solved anything but creating mutex directory DID ☺

Jerry