Create Event
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

CheckMates Live Netherlands - Sessie 21: Quantum SASE!

Published on ‎2023-10-26 05:09 AM by Admin

Check Point heeft in Augustus 2023 Perimeter 81, een pionier op het gebied van Security Service Edge (SSE), overgenomen.

Perimeter 81 helpt bedrijven om de adoptie van veilige toegang voor externe gebruikers, locaties, cloud, datacenters en internet te versnellen, terwijl ze streven naar de meest veilige en snelste SSE-oplossing op de markt.

Hybride werken is de standaard geworden voor organisaties wereldwijd en dit hybride werken vereist een geavanceerde aanpak van netwerkbeveiliging die zich naadloos kan aanpassen aan de behoeften van de moderne ondernemingen. Gartner voorspelt dat de Secure Access Service Edge (SASE) markt in 2026 meer dan $20 miljard zal bedragen, benadrukkend dat bedrijven een geconsolideerde beveiligingsarchitectuur moeten omarmen.

In deze 21e Check Mates Live Netherlands sessie gaan we het hebben over Quantum SASE, de opvolger van Harmony Connect. Quantum SASE is gebaseerd op de bouwstenen van Perimeter 81 met toevoeging van de security technology van Check Point.

Tijdens de sessie komt u meer te weten over de functionaliteiten van Quantum SASE en uiteraard geven we u een kijkje in de keuken en laten u zien hoe de oplossing werkt aan de hand van een demonstratie.

Register here



Note: this event is intended for our customers and partners in the Netherlands. The discussion will be in Dutch.



Event has ended
You can no longer attend this event.

Start:
Fri, Nov 10, 2023 01:00 AM PST
End:
Fri, Nov 10, 2023 02:00 AM PST
Labels (2)
0 Comments