Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Jeff_Gao
Advisor

smartview server certificate is invalid after enable smartendpoint

Jump to solution

Dear

      "SmartView server certificate is invalid" error when opening a new tab in the R80.30 SmartConsole "logs & monitor" after i enable smartEndpoint in SMS,as below:

12.png

 How to fix this issue?

If i can change the smartview monitor port to non-443.

When i enable smartEndpoint,i modify sms web portal to 4430,so i can login smartview monitor with 4430 by browser.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
PhoneBoy
Admin
Admin

In instances where this message has come up in TAC cases, I've seen the following possible solutions:
1. Reboot.
2. https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal?eventSubmit_doGoviewsolutiondetails=&solut...
3. Upgrade to R80.40.

Not saying any of those were definitive, but it might be worth a TAC case if you don't already have one open.

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
PhoneBoy
Admin
Admin

In instances where this message has come up in TAC cases, I've seen the following possible solutions:
1. Reboot.
2. https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal?eventSubmit_doGoviewsolutiondetails=&solut...
3. Upgrade to R80.40.

Not saying any of those were definitive, but it might be worth a TAC case if you don't already have one open.

View solution in original post

0 Kudos
Jeff_Gao
Advisor

Thanks,it's ok after i reboot SMS.

I also try cprestart before reboot,but it's not work.

My SMS is R80.40

0 Kudos
Abhishek_Singh1
Contributor
Am facing the same issue . Did you got any fix for this ??
0 Kudos
Jeff_Gao
Advisor

no fix,i try to reboot sms,working

0 Kudos