Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Collaborator

policy installation failed issue

Hi

i configured r80.10 management and 1 gateway(not configured cluster). and i attached license files. everything was ok. when i restarted gateway and install poicy, i saw this policy failed message"the gateway has a cluster member license but is not defined as a cluster". i checked licences and they are valid. i detached and re-attached. i could installed policy after re-attached. but when i restarted again, i saw same issue. i did fresh install to the gateway but again same issue when i rebooted.i can not handle it.

do u have an idea?

thanks

0 Kudos
Reply
5 Replies
Authority
Authority

Have you checked that it's not HA gateway license that you have attached? What's the output of cplic print?

Hi,

You can verify the license if it is for HA or standalone. You can run below command to fetch policy and if you are getting the same error message then gateway is licensed for HA not standalone.

Collaborator

Take a look at this sk106588: R80.10 Policy installation errors and warnings | .

No suitable license for the security gateway. Refer to sk11054.

Collaborator

i downgraded 80.10 to 77.30. and the issue is resolved.

0 Kudos
Reply
Employee+
Employee+

Have you contact checkpoint support on the issue ?


please share the SR number and license string or SKU  (cplic print)

we will make the best to solve your issue

Best regards

Eyal Rashelbach

 

R80 Desk Manager | Solution Center | Check Point Software Technologies