cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create a Post
Highlighted
Copper

NTP clock sync not working on R77.10

Hi All,

 

We have R77.10 gateway in cluster. NTP is not working. NTP configuration is correct. I can reach NTP server.

when ran ntpq i can see st is showing value 16, refid = .INIT. and reach = 0 . ntpd is also running.

I ran tcpdump on firewall to see if any request is being initiated.  but no traffic found for firewall and NTP server.

 

is sk98758 relevant for this issue?

 

Thanks

0 Kudos
5 Replies
Highlighted

Re: NTP clock sync not working on R77.10

What I do know about the early R77 editions was that NTP did not work when you us a server by dns name.
Regards, Maarten
0 Kudos
Highlighted
Copper

Re: NTP clock sync not working on R77.10

Hi Maarten_Sjouw,

We are not using DNS name in configuration. we provided IP of NTP server.

 

 

0 Kudos
Highlighted

Re: NTP clock sync not working on R77.10

Why are you still holding on to R77.10? The NTP problems were solved in 77.30 and later versions. when you are planning to do an upgrade and do not have to much time float without NTP I would just leave it for now.
Regards, Maarten
0 Kudos
Highlighted
Copper

Re: NTP clock sync not working on R77.10

This is good question. And i want to tell we have some firewall on R75.40 Splat as well.

 

Its client decision. But these will be upgraded soon.

 

Moderators can you please help me in this?

 

Thanks

0 Kudos
Highlighted
Admin
Admin

Re: NTP clock sync not working on R77.10

You might try using periodic ntpdate commands to keep the clock in sync instead of ntpd.
This can be called via cron periodically.
Otherwise I suggest upgrading to a supported release.
0 Kudos