Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Nickel

Object Categories Not Displaying Correctly

Jump to solution

2 days ago I had to replace my PC with a new Windows 10 Build 1903.

My SC is R80.20 and Jumbo Hotfix Accumulator General Availability (Take 87).

On my PC, I have installed SmartConsole Build 992000055.

The issue I have now is that when I search under (for example) Network Objects, Hosts, and scroll through the list, the names just repeat themselves as you scroll.  If you click an object, the bottom section provides the correct name and IP.

I have also used Object Explorer and this does the exact same issue.

I have included a screen shot showing this.

Display name is External_bloomberg but the actual object I am clicked on is G            _Server_P which is the actual correct name.  You can see a few of the other hosts about this one as well with other names that are incorrect as well.

I get this exact same issue when looking for TCP Services as another example.

On my old PC, that I was using up to Monday, this was perfectly fine so is there a compatibility issue with the latest Windows 10 build number.  Anyone seen this at all?

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Silver

Re: Object Categories Not Displaying Correctly

Jump to solution

Take a look at this thread.

It describes your problem and also the time window when a solution/fix is going to be released. 🙂

View solution in original post

3 Replies
Highlighted
Silver

Re: Object Categories Not Displaying Correctly

Jump to solution

Take a look at this thread.

It describes your problem and also the time window when a solution/fix is going to be released. 🙂

View solution in original post

Highlighted
Nickel

Re: Object Categories Not Displaying Correctly

Jump to solution
Thanks Maik, my exact issue also.
0 Kudos
Highlighted

Re: Object Categories Not Displaying Correctly

Jump to solution