Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Ludovic
Explorer

SSL Network Extender Issue with new certificat

Hello,

I'm facing a issue since I have change my certificat for my "mobile access".
The acces worked fine before I replace the certificat
Since I replaced it this morning, I can't use SSL Network Extender. No probleme to log on the portal. I can check that it's my new certificat. But when I ckick on "connecter" to execute the SSL network Extender I have a issue. Of course I had accept the warning about fingerprint, but after that It's failed. Depend on the client, with firefox and Chrome, I have no warning. With Internet Explorer I have a connection error to the gateway.

I am in version  80.40

Is there anyone which have an idea to resolve this issue ?

Thank in advance

Ludovic

0 Kudos
5 Replies
G_W_Albrecht
Legend
Legend

Did you check that DNS resolution succeeds for 3rd party CA ? See sk105246 for a description of a similar issue.

CCSE CCTE SMB Specialist
0 Kudos
Ludovic
Explorer

Thank for your reply.
I checked the DNS resolution, It works fine. About the sk105246, It's not the same issue because I can log on the portal without certificat issue. The problem is when I want to use SSL Network Extender.

0 Kudos
G_W_Albrecht
Legend
Legend

Did you look into vpnd.elg on GW ?

CCSE CCTE SMB Specialist
0 Kudos
Ludovic
Explorer

Thank for your reply. No I didn't look at this log file. I just checked it and didn't see message which can be different today.

I have some Warning:cp_timed_blocker_handler but like the others days.

0 Kudos
G_W_Albrecht
Legend
Legend

Better open SR# with TAC to get this resolved !

CCSE CCTE SMB Specialist
0 Kudos