AnsweredAssumed Answered

No logs displayed in Smart-1 Appliance

Question asked by Rodion Vorobev on Oct 3, 2018
Latest reply on Oct 10, 2018 by Rodion Vorobev

Hi.

I have some trouble with logging. We have 1 Cluster 5800 and Smart-1 405 Appliance(all 80.10) .

It was every ting Ok, but tomorrow there was no logs in logs and monitor pane.

Logs from FWs comes and stores on Smart-1 405 Appliance normally online.

 

 

We try to revert to day-after snapshot, but there is no result.

Could you help?

 

CPSC405> cpstat mg -f log_server

Log Receive Rate:                 1
Log Receive Rate Peak:            114
Log Receive Rate Last 10 Minutes: 42
Log Receive Rate Last Hour:       50


Log Server Connected Gateways
---------------------------------------------------------------------
|Name          |State    |Last Login Time          |Log Receive Rate|
---------------------------------------------------------------------
|Local Clients |Connected|N/A                      |               0|
|FW-30-CP5800-2|Connected|Wed Oct  3 09:56:49 2018
|               0|
|FW-30-CP5800-1|Connected|Wed Oct  3 09:56:49 2018
|               1|
---------------------------------------------------------------------

 


30-CPSC405> cpstat mg -f indexer                                               
Total Read Logs:                       468708
Total Updates and Logs Indexed:        2343510
Total Read Logs Errors:                0
Total Updates and Logs Indexed Errors: 2349510
Updates and Logs Indexed Rate:         17
Read Logs Rate:                        4
Updates and Logs Indexed Rate (10min): 211
Read Logs Rate (10min):                42
Updates and Logs Indexed Rate (60min): 250
Read Logs Rate (60min):                50
Updates and Logs Indexed Rate Peak:    1952
Read Logs Rate Peak:                   515
Read Logs Delay:                       0

Attachments

Outcomes