AnsweredAssumed Answered

Issue with Checkpoint Identity Agent

Question asked by Romain Chicot on Jul 25, 2018
Latest reply on Jul 30, 2018 by Dameon Welch-Abernathy

Hello,

 

I am currently installing the Checkpoint Identity Agent on a Windows server 2012.

I retrieved the fullAgent from the Captive portal I configured on the proper gateway which is in R80.10.

I perform the installation successfully and at this point, the client launch itself automatically properly and ask for user authentication like this 

 

 

I can connect and everything is working.

 

The thing is, when I close the client and I want to open it again, I use the shortcut created after the installation which use the path to the .exe "IdentityAgent" from which the "Date modified" field looks abnormally old as the rest of the files :

 

 

 

 

But then the client does not work and I endup with this message :

 

 

So everytime I use the shortcut, the agent is not working but when I click and on the installation .exe it is always working but I have to use admin credentials to be allowed to use it.

 

Not working agent :                                                                                Working agent :

 

                                                            

 

When I retrieved the client for the first time, from R77.30 gateway, It was working fine but for some reasons, I had to uninstall it and reinstall it but from R80.10 gateway now which led me to this error.

 

Would anyone know why the client is returning me this error and why the .exe in the installation file does not work but the installation .exe works ?

 

Thank you for your help.

 

Best Regards,

Outcomes