Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tobse--
Participant

SMB 1450 appliance failed to fetch policy

Jump to solution

Hello everyone,

I'm trying to connect a 1450 SMB appliance to my R80.40 Management Server without success. 

CP_Gateway.pngSIC_Status.png

SIC Communication is working fine and both report it is okay without issues. But the issue is that the policy can not be fetched by the Gateway:

FW_Fetch_Error.png

Security Management Server (show version all):

Product version Check Point Gaia R80.40
OS build 294
OS kernel version 3.10.0-957.21.3cpx86_64
OS edition 64-bit

1450 SMB appliance:

R77.20.87 (990173042)

 

I'm kind of stuck right now 😞 Not sure what else to check, apart from the Security Logs.

 

Let me know if you need further information.
Thank you for your support in advance!

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions

Force policy installation from Smart Console and it will start working again.

View solution in original post

4 Replies

Force policy installation from Smart Console and it will start working again.

View solution in original post

Tobse--
Participant

How can I force the policy install from Smart Console?
The gateway is not listed as Policy target when I want to publish and install the policy.

0 Kudos
G_W_Albrecht
Legend
Legend

Add it as a Policy Target ?

Tobse--
Participant

I've started all over and added the gateway again and now I was able to select it as Policy Target.

I could swear this was not working before manually. But I know that it was most probably just my last week brain. 

 

Mea Culpa! Sorry, that was ridiculous..

0 Kudos