cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create a Post
Pedro_Espindola
Pedro_Espindola inside SMB Appliances and SMP 19m ago
views 132 6 1

Version R77.20.87 Build 990172938 not documented

Hello everyone, Does anybody know anything about version R77.20.87 Build 990172938 for SMB appliances? It is not documented but it has a download page and is available in the Firmwares page of the SMP.

750 Randomly Disconnect from Cloud Services

750 Randomly Disconnect from Cloud Services SMP, this happens a few times everyday and client looses internet connection and we do not have access to logs on the Device as well. Please help if any has a solution to this.
Aidan_Luby
Aidan_Luby inside SMB Appliances and SMP Friday
views 95 2

SMB R77.20 End of Support

Seeing as the Enterprise Software Support Timeline shows R77.20 software for SMB Gateways ending in May 2020 and R77.20 was released in 2015 (more than 4 years ago), should we be expecting a new major version soon? And will it only be for the 2016 SMB appliances or also for the 2012 appliances as well?
vitaliyb
vitaliyb inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 129 10

Check Point 1450 Appliance Several External IP

Hi, all.I am a newbie with Check Point products.I have Check Point 1450 in my company. ISP bring us a network with /29 mask.Now I can assign only one IP to External interface.How can I let to work another 4 IP's?
LuisSP
LuisSP inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 42 3

usercheck block page don't load to some local hosts

Firewall NGTX 1490 with R77.20.86.Hi again checkmate. I have another case: the usercheck blocking page is only loaded on some local hosts in your browsers. On computers with problems, only an internal 500 server error appears in browsers. I do not find a pattern in such behavior. The version of the browsers is the same, I tried with different browsers but the error persists.The last thing I did was uninstall extensions in Chrome but it did not work, then I used the ethernet interface (I was using wifi) and, surprisingly, the user verification lock page could be loaded in the browser. So I disabled Ethernet and again enabled Wi-Fi, but assigned another IP address and again the usercheck lock page appeared. I think that something inside the firewall is wrong (some table maybe) and is linked to the IP address. I'm going to try another problematic computer to confirm my suspicions.Any ideas please?
erdal_sahin
erdal_sahin inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 66 1

SMB Appliance sa Keys

Hi There, one of our SMB 1140 make evrey x Time SA key , but the tunnel are stil up under the old SA key. Have any one the same Problem ?AND Solotion
G_W_Albrecht
G_W_Albrecht inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 227 1 2

SMB documents

This is a reference list with the most important documents i wrote for CheckMates about SMB appliances: USB First Time Config using autoconf.clish files - How it works USB First Time Config using autoconf.clish files - How to use them USB First Time Config using autoconf.clish files - How it is written SMB GWs Advanced Settings SMB devices SK´s SMB devices SKs concerning features and firmware versions SMB devices References Configuration transfer between different SMB models SecureXL & CoreXL on SMB devices ClusterXL and SMB devices 1400/1100/1200R/700/600 Appliance Demo Units Optimizing an IPS profile for SMB How to customize and localize the UserCheck portal on SMB devices SMB devices Boot Menu Files for SMB troubleshooting Debugging freeze, overload and performance issues on SMB device SMB VPN Debugs SMB units SMS files for VPN fine-tuning Locally managed SMBs .def files for VPN fine-tuning Locally managed SMBs vpn_table.def file Locally managed SMBs table.def files for VPN fine-tuning Changing implied_rules.def on locally managed SMBs USB Flash Firmware Upgrade DAIP and centrally managed SMB clustering SMB security log files SMB Flash Directories SMB appliances regular updates and policy pulls How to extend SSH session timeout on SMB Port Scan and SMB See from CLI if the Centrally Managed SMBs policy has changed
LuisSP
LuisSP inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 41 2

site blocked ....internet server reset connection

Hi everyone, I've some cases, but I'll post each one separetelly.I opened traffic to load images from arduino.cc site. Arduino use flickr service to show its images inside the portal.First I tried with * .flickr.com and *.staticflickr.com, something similar worked well with other sites, but unfortunately this time it did not work. After a few hours I resolved it with regular expressions:(^ |. * \.) * staticflickr \ .com(^ |. * \.) * flickr \ .comNow I try to open traffic to www.manageengine.com, but no custom application works properly:* .manageengine.commanageengine.com(^ |. * \.) * manageengine \ .com (this as a regular expression in another app)The browser sends an error ERR_CONNECTION_RESET.In wireshark I can see that the manageengine.com server resets the connection.If I open all internet traffic to single local ip address, www.manageengine.com load without problem in that host. What am I doing wrong? Why in some cases did it work for me and not in this one?
Junior
Junior inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 228 8

rules management

Hello everyone ;I have the SMB 1490, I publish here my rules of management to know if they are well written. also I would like to know if there is documentation for the 1490 for better grip.thank.grip. Thank you
HristoGrigorov
HristoGrigorov inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 111 4

TCP SACK PANIC on SMB

Hi, Regarding this issue: https://supportcenter.checkpoint.com/supportcenter/portal?eventSubmit_doGoviewsolutiondetails=&solutionid=sk156192 Have any of you already requested the hotfix for SMB and how does it work for you ?
G_W_Albrecht
G_W_Albrecht inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 54 1

sk156933: Wireless LAN configuration fails if it includes diacritic characters

A new sk156933: Wireless LAN configuration fails if it includes diacritic characters has been released. Afaik, Passwords are restricted to 7-Bit ASCII, minus some special chars, see sk109148: List of allowed ASCII characters for passwords on Gaia OS|. sk156933 gives the simple fact that you are unable to set a password with diacritic characters (e.g. Umlauts) because your session will be terminated after clicking Apply and you will be logged out. But you can use them in autoconf.clish ! This will set a password with diacritic characters successfully. As a result, you are unable to edit wireless settings - your session will be terminated after clicking Apply and you will be logged out. After Reset to Default Settings, manually trying to set the same forbidden password makes that your session will be terminated after clicking Apply and you will be logged out. Also see this list SMB documents for more.
Abhinav_Shrivas
Abhinav_Shrivas inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 65 1

CHECKPOINT 1470 site to site vpn HA

Hi,I want to achieve VPN HA on checkpoint 1470 device. There is one Sophos firewall at the other end with two ISP links (two public IP).I want to create active and passive tunnels on checkpoint 1470.how i can achieve this ?please help.
torro
torro inside SMB Appliances and SMP 2 weeks ago
views 95 5

CP1100

HiWe have replaced a checkpoint unit with a spare checkpoint unit (CP1100 R75.20.67)There might be some basic configuration inconcistency and I would like to try and find out what.There is a backup zip from the unit, but working with checkpoint devices is not my day to day job.I'm trying to find out some of the basic configuration parts such as DNS, DHCP, WIN's etc from the backup but its easier said than done.Can someon give a hint how to achieve that without trying to get hold of a CP1100 and restore the backup.Thanks in advance/T
Sangisha_Daka_K
Sangisha_Daka_K inside SMB Appliances and SMP 3 weeks ago
views 130 6

SMB 1430 internet configuration failure

Hello,I have 1430/1450 appliance for first time configuration,when i reach a stage to configure internet using pppoe connection the cable is connected on WAN port both router and Checkpoint appliance and are both active butcheckpoint failing to establish connection saying server not available ..note that router uses pppoe connection typeFind attached screenshots showing the errors and kindly assist id anyone has an idea on solving this issue
Jorge_Luis_Chav
Jorge_Luis_Chav inside SMB Appliances and SMP 3 weeks ago
views 492 7 3

Downgrade appliance 1450

Hello, can someone help me with this requirement?I have a 1450 appliance in the version R77.20.80, but my client requires that the downgrade be made to the version R77.20.60, however the load the image R77.20.60 and caragar the backup, for compatibility problems it is obvious that it does not work , the question is:Is there any way to adapt the backup of version R77.20.80 to load it to verison77.20.60?