cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create a Post

R77.20.81 build 541 high CPU usage

Just to let you know that today I tried this build and it caused high CPU usage for no apparent reason. I event tried disable all non essential blades and load did not go away.

So, if you are going to try it heads up on this. If you experience the same drop a note here please. 

0 Kudos
6 Replies

Re: R77.20.81 build 541 high CPU usage

Hi Hristo,

Did you notice that behavior on centrally managed or locally managed?

0 Kudos

Re: R77.20.81 build 541 high CPU usage

Hello Tomohiro,

It is centrally managed 1470 appliance.

0 Kudos

Re: R77.20.81 build 541 high CPU usage

Hi Hristo,

Thank you for the info.

I was wondering about the impact since we mainly handle lots of locally managed devices, and recently engaging with some customers to upgrade to this version. I will keep an eye on both scenarios too

0 Kudos

Re: R77.20.81 build 541 high CPU usage

Have the previous build ready in case you need to revert back. I think problem will exist on locally managed devices as well. What I noticed is that here 'top' complains about "unknown HZ value" on startup which kind of explains why appliance is so slow Smiley Happy

Highlighted

Re: R77.20.81 build 541 high CPU usage

Did you see the same behavior in build 525?

0 Kudos

Re: R77.20.81 build 541 high CPU usage

No, build 525 is rock stable here. No CPU or memory consumption issues.

Btw I was impressed by the beating it took last week when I tried HTTPS Inspection. Memory and CPU went sky rocket but it did not crash. Remarkable achievement Smiley Happy

0 Kudos