cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create a Post

Get Logs & Monitor Issue with a Central Management 1400 Appliance

1400 appliance‌logging missing_logging‌ 

Hi everybody, I have got some issue when generate Views in Logs & Monitor tab in SmartConsole with a Central Management 1450 wireless appliance (R77.20.81_990172541), and my Management Server version is R80.20 with all latest recommend hotfixes.

But something strange happens, when I manually open a logs tab in SmartConsole, all logs including Action:Accept & Drop can be found, like this :my logs

But I open the Views such as Access Control views, there is no record of any Action:Accept logs, only dropped, and no traffic accounting, such like this:

the Access Control View(missing data)

I can't find any sk about this problem in Support Center.

Can Anyone Help Me?

7 Replies
Highlighted
Danny
Pearl

Re: Get Logs & Monitor Issue with a Central Management 1400 Appliance

Please show us what you've configured within the Monitor blade of your 1400 object. Maybe the traffic accounting wasn't checked.

The Activity Timeline should show values for the accept action if it's higher than 1%. Just try a shorter time range and review if it changes. Example from R80.20 M1. Maybe it's also another R80.20 issue as documented here.

Re: Get Logs & Monitor Issue with a Central Management 1400 Appliance

Thanks for replying

I tried to check the monitor blade in 1400 object, but as sk115722 said, it's grayed.

0 Kudos

Re: Get Logs & Monitor Issue with a Central Management 1400 Appliance

The monitoring Blade is not supported, see sk105380 - Check Point R77.20 for 600 / 700 /1100 / 1200R / 1400 Appliance Known Limitations:

Monitoring BladeNoNoN/AOther monitoring solutions are available
0 Kudos
Danny
Pearl

Re: Get Logs & Monitor Issue with a Central Management 1400 Appliance

Great, now Qixing Cao figured out why there is no traffic statistics for a SMB appliance and answered his question himself.

0 Kudos

Re: Get Logs & Monitor Issue with a Central Management 1400 Appliance

I don't think that is the cause.

Access control view for my 1470 shows both accept logs and traffic statistics.

Maybe he should check his tracking settings in the rule, accounting, detailed logging, etc.

Re: Get Logs & Monitor Issue with a Central Management 1400 Appliance

This should be located here, even when it is centrally managed: SMB and SMP 

0 Kudos
Admin
Admin

Re: Get Logs & Monitor Issue with a Central Management 1400 Appliance

What rule(s) are accepting the traffic in question?

Detailed/Extended logs specified in these rules?