Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Collaborator

R80.20SP. Hostname of Security Group ist lost? Cannot add VLAN, or modify Security Group...

Hello Check Pointers!

 

today i have encountered a weird issue. i wanted to add a VLAN over the WEB UI in the Orchestrator to a Security Group and it said "Failed, Hostname of Security Group is missing" ...

When i check the details of the Security Group it is empty ...
Yes i could set the hostname in the wizzard and set a new SIC. But i must select the First Time Wizzard.
What will happen if i set this checkbox, will it erase or revert my Security Group?

check out my screenshot:

SCREENHOST_ADDING_A_VLAN.PNGERROR_ADDING_A_VLAN_AND_PRESS_APPLY.pngSCREENHOST_SECURITY_GROUP.png

did anybody see that before?

Case for TAC is open .. .perhaps ypu have some clues
in all my tests with Maestro i never had this errors ...

best regards
Thomas

0 Kudos
Reply
3 Replies
Highlighted
Collaborator

Hello again, 

 

finally with the magic hands of Check Point Support we solved it by
editing the file "/etc/sgdb.json" on all Orchestrators

 

we added "hostname" : "NAME",

 

"cluster_id" : "60570",

     "default_gw" : "10.10.2.1",

     "hostname" : "NAME",

     "max_members" : 14,

     "max_sites" : 1,

     "mgmt_ip" : "10.10.2.20",

     "mgmt_netmask" : 24,

     "uplinks" : {

      "eth1-05.11" : {

 

this finally resovled the issue!

 

all OK

 

best regards

Thomas

 

Highlighted
Employee
Employee

Hi Thomas_Eichelbu

thank you for your post, this issue is known to us and is resolved

the fix for this issue will be integrated in the upcoming JHF for R80.20SP

0 Kudos
Reply
Highlighted
Employee+
Employee+

Issue will be fixed in next R80.20SP JHF

0 Kudos
Reply