cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create a Post

New R80.10 SmartEvent generates empty reports

Ive installed a new R80.10 SmartEvent server in my environment. The install went fine and everything seems ok.

However, reports and views available from the management server are showing no data.

This is a multi domain environment. I have the domain set in SmartEvent. 

Can you recommend what to look for?

Labels (3)
0 Kudos
5 Replies

Re: New R80.10 SmartEvent generates empty reports

In addition, the cpsemd.elg log file on the SmartEvent server is reporting:

failed to calculate available DB max size

0 Kudos
Danny
Pearl

Re: New R80.10 SmartEvent generates empty reports

I experienced the same. Upgrading to R80.20 GA solves it.

0 Kudos

Re: New R80.10 SmartEvent generates empty reports

Please go on  Smart Event - Policy - General setting - Initial settings - Correlation Units -

Have you added Correlation units with all required details i.e. Unit name, Logs servers details etc.

Hope it will help.

0 Kudos

Re: New R80.10 SmartEvent generates empty reports

Hi Amit i have checked the details in the correlation unit settings. All correct. Similarly 'domain' is set and i have 'installed database' via Smartconsole.  The SmartEvent server indicates that it is receiving logs from the main management server. Its just that reports and views are returning empty.

Employee
Employee

Re: New R80.10 SmartEvent generates empty reports

Hi,

I had the same issue, no R80.10 firewall activity shown in the report,  while it shows properly for R77.xx gateways. i tried every setting i can (include what suggested in sk150452), but just not working.

 

Sunny

0 Kudos