cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Post a Question
Highlighted

Capsule Cloud LTA Problems

we have a problem regarding the LTA utility for our Capsule Cloud users. We are not getting any logs out of the cloud. 

I have already recreated the LTA agent, but with no success. This is what we have on the command line and in the log:

Command Line:

[2019-04-09 08:18:54] Fetching log files...
[2019-04-09 08:20:32] ERROR: Empty data
[2019-04-09 08:20:32] Trying to send log files to log server...
[2019-04-09 08:20:32] Verifying ELA port 18187 to server XXX.XXX.XXX.XXX..OK
[2019-04-09 08:23:54] Fetching log files...
[2019-04-09 08:25:22] ERROR: Empty data
[2019-04-09 08:25:22] Trying to send log files to log server...
[2019-04-09 08:25:22] Verifying ELA port 18187 to server XXX.XXX.XXX.XXX..OK
[2019-04-09 08:28:54] Fetching log files...
[2019-04-09 08:30:10] ERROR: Empty data
[2019-04-09 08:30:10] Trying to send log files to log server...
[2019-04-09 08:30:10] Verifying ELA port 18187 to server XXX.XXX.XXX.XXX..OK

 

client_messages.log:

[2019/04/09 08:40:00] getInstanceIDFromGUID: Starting..
********************************************************************************************************************************
[2019/04/09 08:40:00] getInstanceIDFromGUID: ERROR
{"instanceGuid":"XXXX-XXXX-XXXX-XXXX","instanceUtilityType":"4"}
********************************************************************************************************************************

 

[2019/04/09 08:40:01] getResponseFromURL: ERROR
Web Server returned non-OK code: 500
********************************************************************************************************************************
********************************************************************************************************************************
[2019/04/09 08:40:01] apiCommandWebServer: ERROR
Empty response
********************************************************************************************************************************

 

The utility seems to be configured correctly, because it downloaded the opsec certificate from the management server without a problem, and i can also see the status in the cloud portal, so this connection is also working as should.

 

Georg

 

 

0 Kudos
1 Reply
Admin
Admin

Re: Capsule Cloud LTA Problems

Looks like a service issue which should be brought through the TAC.
0 Kudos