cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create a Post

(R80.10) No server has yet to be synchronized

Jump to solution

Good day all.
Faced the problem of incorrectly displaying the time. Time displayed in WebGUI and correspondingly in SmartConsole regularly runs ahead for a very long time.
And if you go to the "Time" section and select "Set Time and Date" and then just click "OK" without changing anything in the settings, then the time is set again correctly. It turns out that the time is synchronized with the time source at the time of clicking the "OK" button but still shows the status of "No server has yet to be synchronized".

The output of the ntpq command is as follows:

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted

Re: (R80.10) No server has yet to be synchronized

Jump to solution

I found a solution for my problem, I used the second variant with the script.
See sk105862

5 Replies
Admin
Admin

Re: (R80.10) No server has yet to be synchronized

Jump to solution

ntpd is meant to make small adjustments to the system clock in order to keep it accurate.

When the system has skewed significantly, ntpd won't actually change the clock, and it needs to be synced manually (or using a tool like ntpdate).

0 Kudos

Re: (R80.10) No server has yet to be synchronized

Jump to solution

But my time starts to go forward, already from the first seconds and a few days the time goes by for a couple of hours.

Highlighted

Re: (R80.10) No server has yet to be synchronized

Jump to solution

I found a solution for my problem, I used the second variant with the script.
See sk105862

komoshe10
Ivory

Re: (R80.10) No server has yet to be synchronized

Jump to solution

may I have the script to solve this problem?

0 Kudos

Re: (R80.10) No server has yet to be synchronized

Jump to solution

Did you try to use different version of NTP protocol?

0 Kudos