cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Post a Question

Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Hello together
On an Installation I have the following Issue that I can not Change the Action on the Rule.
It just not visible, a new Installation of all Component mades no differenz .

On some other Installtion it was no Problem on the same Enviorment.

Enviorment is running on VMware Workstation, Lab Enviorment.

1 Solution

Accepted Solutions
Admin
Admin

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution
12 Replies
Admin
Admin

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Which version are you using, which jkumbo and which Dashboard build ?

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Hello Version R80.10 (991140005) everthing are on different VMs, just a Lab. From Time to Time I make a new Installtion the some times I have this Issue and sometimes not ? No change of Seetings of the VM or CP Firewall and MGRT Station.

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

some screenshot would be useful here, I guess

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

As requested

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

sk116580 ?

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Sorry don't understand what you mean, I try now to install the SmartConsole with Jumbo_HF_B056_win.

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Sorry the Issue still exist, even with sk116580 . Why did you mark the as correct ?

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Sorry, my point was we really really want to fix this UI bug, we've been looking for users that ran into that because unfortunately we couldn't reproduce this, and our best way to solve it would be through Support Tickets. If you like, you can share the ticket number with me privately.

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Hello Tommer Sole
I use a Trial Version don't think that i get Support for that. Myself can not reproduce this Issue as well because sometime ist exist or not. Try different Version of Client OS, and  2012 R2  with Java and Flash Player and without
Even with the Check_Point_SmartConsole_R80_10_jumbo_HF_B056_Win, doesn't fix.
I reduce the Display Seetings and Text Scale as well to 100 % , next step will be a Upate of me Driver for VM and Grafic Card. 

Thanks for Help anyway.

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Hi Tommer Sole 
I just install Release 8.20, without any Issue, because Time is running out.
I am not sure if the Issue are on the Smartconsole of the Client ?
Many thnks for help.

0 Kudos

Re: Installtion Issue on Policy

Jump to solution

Are you running Standalone deployment?

What is RAM configuration on management station ?

Kind regards,
Jozko Mrkvicka
0 Kudos