cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create a Post

Cluster XL - Gateway's are not showing up when do add cluster members.

Hi All,

Good Day.

I have a environment, where there are 2 R77.30 gateway's and 1 R80.10 Management server. Both Gateway's are managed by R80.10 Management server. Now there is a requirement to make cluster of 2 gateways in active/standby mode. I enabled cluster through cpconfig on both gateway's. Now i create a cluster object through smart console, provide cluster IP and then move to add cluster members. But when i choose existing gateway's, no gateway's appear in this new application window. If i select new cluster member and add details then i get error, object already exists.

Kindly guide if we can make a cluster through this approach or what is the best way to configure cluster for the gateway's already live in environment.

Thanks

Tags (2)
0 Kudos
2 Replies
Admin
Admin

Re: Cluster XL - Gateway's are not showing up when do add cluster members.

I would open a TAC case on this as this does not sound like appropriate behavior.

0 Kudos

Re: Cluster XL - Gateway's are not showing up when do add cluster members.

First of all, make sure you use the latest version of the SmartConsole, build 56.

Recently I had problems the other way around, I had a cluster and wanted to remove member, without deleting them, there was no option to be found fir this either.

My taking is that this functionality is just not properly added into the SmartConsole like some other missing functions that were available before.

Regards, Maarten