cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Post a Question

Endpoint deployment rules R80.20

Jump to solution

After we upgraded endpoint server to E80.20 i have some issues with deployment rules.

If a computer is in multiple virtual groups it no longer uses the rules with higher priority but if i put the computer directly in the rule it works.

The server TPNODE1 is in both the group "E80.87 Anti-Malware" and "Only Anti-Malware 80.80" and this rule setup does not work, it still has E80.80 and no E80.87 update deployed

With this setup it works E80.87 is deployed to TPNODE1

Has some rule logic changed in R80.20 that i might have missed?

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions

Re: Endpoint deployment rules R80.20

Jump to solution

Got hotfix from TAC (sk138353) and virtual groups work as expected now.

0 Kudos
4 Replies
Admin
Admin

Re: Endpoint deployment rules R80.20

Jump to solution

After upgrading, did you confirm TPNODE1 is still in the correct groups?

0 Kudos
Admin
Admin

Re: Endpoint deployment rules R80.20

Jump to solution

I had someone in R&D look at this thread.

It seems there may, in fact, be a bug here as we heard a similar report from a different customer.

Please open a TAC ticket so we can gather the appropriate information.

0 Kudos

Re: Endpoint deployment rules R80.20

Jump to solution

Thanks, i will open a ticket

0 Kudos

Re: Endpoint deployment rules R80.20

Jump to solution

Got hotfix from TAC (sk138353) and virtual groups work as expected now.

0 Kudos