cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Create a Post
Highlighted

Endpoint R80.96 - FDE User acquisition

Jump to solution

I just installed the full endpoint client. I am stuck on FDE User acquisition. I turned off UCA but i am still suck.  Here is part of the message from the dlog

20190501 095155,977-0400 I FDE_srv.exe:30b0 StateMachine ------====== ACTION RESULT ======------

20190501 095155,977-0400 I FDE_srv.exe:30b0 StateMachine * Phase: Deployment

20190501 095155,977-0400 I FDE_srv.exe:30b0 StateMachine * Action: Wait for User Acquisition

20190501 095155,977-0400 I FDE_srv.exe:30b0 StateMachine * Result: Waiting

20190501 095155,977-0400 I FDE_srv.exe:30b0 StateMachine * Message: Waiting for user acquisition to finish

20190501 095155,977-0400 I FDE_srv.exe:30b0 StateMachine ------===========================------

20190501 095209,722-0400 E FDE_srv.exe:1038 get UepmPolicyInfo/policyName: attempt to access list as if it were a map (code 4)

20190501 095209,722-0400 I FDE_srv.exe:1038 Failed to fetch information for policy type: 110

20190501 095333,747-0400 I FDE_srv.exe:1058 Recheck if user acquisition is done

20190501 095333,778-0400 I FDE_srv.exe:1058 StateMachine ------====== ACTION RESULT ======------

20190501 095333,778-0400 I FDE_srv.exe:1058 StateMachine * Phase: Deployment

20190501 095333,778-0400 I FDE_srv.exe:1058 StateMachine * Action: Generate Master Key

20190501 095333,778-0400 I FDE_srv.exe:1058 StateMachine * Result: Success

20190501 095333,778-0400 I FDE_srv.exe:1058 StateMachine * Message: Master key already present

20190501 095333,778-0400 I FDE_srv.exe:1058 StateMachine ------===========================------

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted

Re: Endpoint R80.96 - FDE User acquisition

Jump to solution

I talked to support and they were able to fix the issue. I had the acquisition process has acquired set to 5 users not 1.

image.png

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
Highlighted

Re: Endpoint R80.96 - FDE User acquisition

Jump to solution

I talked to support and they were able to fix the issue. I had the acquisition process has acquired set to 5 users not 1.

image.png

View solution in original post

0 Kudos