Create a Post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

E82.20 allow change always connect setting

Jump to solution

Does anyone know how to create a custom .msi file with an already defined site setting and the default always connected change to disabled but still allow users to enable always connect if they wish to? I have followed the documentation for creating my msi and trac.default file but no matter how I configure them the always connect box is always greyed out either with the setting on or off depending on 

neo_always_connected                                STRING      true                        GW_USER 1
 
being set to either true or false.
 
I've tried other settings but none seem to help. 
 
Our previous .msi for 81.00 installs our site and allows users to change the setting, I have compared the old and new trac.defaults files but there are not differences besides 82.20 having some new entries, none of which seem to address the problem.
 
Thanks!
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Admin
Admin
Possible this may be a bug.
In which case a TAC case is warranted.

View solution in original post

2 Replies
Highlighted
Admin
Admin
Possible this may be a bug.
In which case a TAC case is warranted.

View solution in original post

Highlighted

Thanks for such a quick reply, I did manage to work around the issue by installing version E81.30 which did not have the problem. As such I agree it does seem to be a bug.

0 Kudos